vrijdag 31 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(1)

Atomang haalt Zege binnen op zijn MMA debuut

lees ook ...

NeymarJr lacht bij verlies van 1miljoen Euro tijdens online...

De 34-jarige Braziliaanse international en speler van PSG  NeymarJr verliest 1miljoen Euro tijdens het online gokken Neymar Jr heeft woensdagavond tijdens het gokken  via Online een bedrag van 1 mi...

Bij zijn MMA-debuut zaterdagavond won Andy ‘Atomic’ Atomang in de eerste ronde met nog twee minuten en dertig seconden te gaan op technische knock-out (TKO), van de Braziliaan Felipé Cruz. Het betrof een professionele wedstrijd in de bantamklasse (tot 61 kilogram).

Atomang gaf de Braziliaan geen ruimte om zich relaxed te voelen. De voormalig kickbokser gebruikte al zijn kennis om Cruz middels low-kicks te vertragen in het grondvechten. Toen Atomang hem raakte aan de linkerkant van zijn hoofd was het gevecht over. Atomang sprong na de overwinning in de lucht van blijdschap.

Eerder op de avond gaf de organisatie pupillen en beginnelingen de gelegenheid hun kunnen te tonen op het onderdeel kickboksen. Het waren allen technisch goede parijen en elke deelnemer kreeg een medaille voor de inzet.

Gisteren zette hij op zijn Facebookpage dat hij vanaf gisteren de nieuwe ‘sports brand ambassador’ is van Digicel en dat hij daar ook heel blij mee is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAtomang haalt Zege binnen op zijn MMA debuut