woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Atletico Madrid pakt een punt bij Real Madrid

lees ook ...

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel...

De Spaanse derby tussen Ateltico Madrid en Real Madrid in de LA Liga  eindigde zondag in een 1-1 gelijkspel.

Real Madrid en Atletico Madrid hebben de bekende ” El Derbi Madrileno  zondag laten beslissen in een gelijkspel van 1-1. Het was Real Madrid die al vroeg in de wedstrijd de beste kansen kreeg om tot scoren te komen. Real Madrid kreeg wel voor aanvang van de wedstrijd een flinke domper te verwerken want sterspeler Vinicius Jr raakte tijdens de warming-up geblesseerd en werd vervangen door Brahim Diaz. Bij Atletico Madrid had Memphis Deapy gehoopt op een basisplaats maar ook dit keer moest hj de wedstrijd op de reserve bank volgen. In de 2de helft viel hij wel in.

Na ongeveer 20 minuten spelen in de 1ste helft was het Brahim Diaz die Real Madrid op een 1-0 voorsprong bracht. Atletico Madrid voerde daarna het tempo op, maar sloot achterin goed dicht en ging de rust in met een 1-0 voorsprong. In de 2de helft  voerde Atletico Madrid de druk  op Real Madrid weer op en het doelpunt van Atletico hing in de lucht, die kwam via Stefan Savie maar helaas was het de VAR die roet in het eten  gooide van Atletico Madrid en kwam tot de conclusie dat het doelpunt uit een buitenspel positie gescoord is. Zo bleef het 1-0 voor Real Madrid en vrij laat in blessure tijd wist Atletico Madrid toch nog op gelijke hoogte weten komen te staan uit een kopbal van Liorente op aangeven Memphis Deapy. Door dit gelijkspel vergroot Real Madrid de voorsprong op Girona( ook gelijkspeelde tegen Real Sociedad) met 2 punten. .Atletico Madrid blijft op de 4de plaats gelijk achter Barcelona op de 3de plek.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAtletico Madrid pakt een punt bij Real Madrid