zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

Atletico Bilbao wipt Atletico Madrid uit Spaanse Supercup

lees ook ...

Roland Garros/ Iga Swiatek oppermachtig in de finale bij de...

Iga Swiatek  won zaterdag voor de vierde keer in vijf jaar Roland Garros bij de vrouwen door in de finale met 6-2 6-1 te winnen van Jasmine Paolini. De grote favoriete droogde in de eindstrijd ...

Ateltico Bilbao  bleek  in 90 minuten  beter te zijn dan Atletico Madrid in de halve finale van de Spaanse Super Cup

Donderdagmiddag is de tweede halve finale wedstrijd gespeeld van de Spaanse Supercup in Saudi  Arabie  en wel tussen Atletico Bilbao en Atletico Madrid.  Woensdag won Real Madrid met 3-2 van Barcelona na verlenging.

Was de ruststand nog 0-0 gelijk, maar in de 2de helft nam Atletico Madrid een 1-0 voorsprong  en het zag  een hele tijd  ernaaruit dat Atletico Madrid de finale zou spelen,  het team van Atletico Bilbao gaf niet op en met nog ongeveer een kwartier tegaan werd het  zelfs 1-1 en velen dachten toen het wordt een verlenging net als woensdag,  maar ook deze gedachte werd tien  minuten voor het einde door Atletico Bilbao de grond in geboort door het scoren van een tweede doelpunt.De 19 jarige Nico Williams bracht in de 80ste minuut  Atletico Madrid de genade slag toe.

Atletico Madrid was hierna een geslagen ploeg en had de kracht niet om terug te slaan. In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg een speler van Atletico Madrid de rode kaart.Atletico Bilbao  speelt zondag de finale tegen  Real Madrid. De finale wordt ook in Saudi Arabie afgewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAtletico Bilbao wipt Atletico Madrid uit Spaanse Supercup