donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Atlanta Hawks brengt eind aan ongeslagenschap Milwaukee Bucks

lees ook ...

A must win for Barcelona tegen FC Porto in de Championsleagu...

De huidige kampioen in de La Liga Barcelona kan zich dinsdag geen gelijkspel nog verlies permiteren in de Championsleague ontmoeting tegen FC Porto. Door het verlies een paar weken geleden tegen Sh...

De Atlanta Hawks zorgden maandagavond voor een verrassing in de NBA comoetitie door de huidige kampioen de Milwaukee Bucks de eerste nederlaag toe te brengen.

Milwaukee Bucks was tot maandagavond voor de wedstrijd de enige ploeg in de NBA die nog ongeslagen was, maar de Atlanta Hawks brachten daarin verandering.Op bezoek bij de Atlanta Hawks ging het totaal mis met Milwaukee.Giannis Antetokounmpo en de rest van het team  moest hn eerst nederlaag in de NBA incasseren en blijven de Milwaukee Buks steken op tien overwinningen op een rij. Antetokounmpo en Murray scoorden de meestev punten en 25 punten.

Het seizoen van de Los Angeles Lakers wordt met de dag triester. Na tien wedstrijden  staat het team met sterren als LeBron James, Russel Westbrook en Anthony Davis nog altijd op 2 overwinningen.Maandagavond werd met 139-116 verloren van de Utah Jazz met 139 -116.De Goldenstate Warriors  wonnenmet 116 – 113 van de Sacramento Kings.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAtlanta Hawks brengt eind aan ongeslagenschap Milwaukee Bucks