dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Ateltico Madrid buigt achterstand om in overwinning

lees ook ...

Copa America 2024/ Bondscoach Mexico dient ontslag in

Jaime Lozano heeft na het teleurstellend resultaat van de Nationale selectie van Mexico tijdens de Copa America2024  de eer aan zichzelf gehouden en zijn ontslag ingediend bij de Mexicaanse voetbalbon...

In de Spaanse competitie LA Liga wist de ploeg van Atletico Madrid een achterstand van 0-2 om te zetten in een 3-2 overwinning tegen Cadiz.

Ateltico Madrid ook zondagmiddag zonder de geblesseerde Nederlandse international  Memphis Depay begon de wedstrijd tegen Cadiz heel sleccht want  binnen een half uur stond Atletico Madrid al met 2-0 achter, door doelpunten van Lucas Pires en Roger. Gelukkig voor de ploeg van Diego Simeone wisten zij het getij te keren in de wedstrijd en door de doelpunten Angel Correa 2x en Nahuel Molina. Door de overwinning klimt Atletico Madrid naar de 4de plaats achter Real Madrid, Barcelona en Girona.  Real Madrid won met 3-0 van Girona,  Barcelona won met 1-0 Sevilla.

De overwinning van Atletico Madrid op Cadiz was een goeie generale voor de Championsleague ontmoeting a.s woensdag tegen Feyenoord. Atletico Madrid speelde tegen Lazio en Feyenoord won van Celtic.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAteltico Madrid buigt achterstand om in overwinning