zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ateltico Madrid buigt achterstand om in overwinning

lees ook ...

Tennis Italie wint voor het eerst in 47jaar Davis Cup

De Tennis selectie van Italie heeft zondag voor het eerst in zeven en veertig ten koste van Australie de finale van de Davis Cup gewonnen. Het winnen van de Davis Cup is natuurlijk een teamprestati...

In de Spaanse competitie LA Liga wist de ploeg van Atletico Madrid een achterstand van 0-2 om te zetten in een 3-2 overwinning tegen Cadiz.

Ateltico Madrid ook zondagmiddag zonder de geblesseerde Nederlandse international  Memphis Depay begon de wedstrijd tegen Cadiz heel sleccht want  binnen een half uur stond Atletico Madrid al met 2-0 achter, door doelpunten van Lucas Pires en Roger. Gelukkig voor de ploeg van Diego Simeone wisten zij het getij te keren in de wedstrijd en door de doelpunten Angel Correa 2x en Nahuel Molina. Door de overwinning klimt Atletico Madrid naar de 4de plaats achter Real Madrid, Barcelona en Girona.  Real Madrid won met 3-0 van Girona,  Barcelona won met 1-0 Sevilla.

De overwinning van Atletico Madrid op Cadiz was een goeie generale voor de Championsleague ontmoeting a.s woensdag tegen Feyenoord. Atletico Madrid speelde tegen Lazio en Feyenoord won van Celtic.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAteltico Madrid buigt achterstand om in overwinning