Ateltico Madrid bekert niet verder

UEFA deelt straf uit aan Barcelona vanwege racistisch gedrag...

De UEFA heeft FC Barcelona gestraft voor het 'racistisch gedrag' dat de fans hebben vertond rondom het heenduel met Paris Saint- Germain. De UEFA heeft ook het gooien van vuurwerk en het aanrichten...

Real Sociedad heeft woensdag ervoor gezorgd dat Atletico Madrid uit de Copa del Rey is gewipt

Ondanks het inbrengen van Luiz Suarez in de tweede helft mocht het niet meer baten bij de ploeg van Diego Simeone,  Atletico Madrid. De ruststand was nog 1-0 voor Real Sociedad.

Wie gedacht had dat Atletico Madrid de zaken anders zou aanpakken kwam bedrogen uit, want ook in de tweede helft bleef Real Sociedad de lakens uitdelen. Real Sociedad kwam vrij makkelijk aan een tweede doelpunt, doordat de verdediging  van Atletico Madrid een grove blunder begin en Real Sociedad daarvan gretig gebruik van heeft gemaakt en zo op 2-0 kwam, een voorsprong die ze tot het einde van de wedstrijd hielden. Simeone probeerde met wat wissels veranderingen te brengen bij zijn team, maar het kwaad was al geschiedt, Real Sociedad bekert verder.

Barcelona en Real Madrid komen donderdag  in actie in de Copa Del Rey, Barcelona speelt uit tegen Atletico Bilbao, die in de Spaanse Super Cup Finale van Real Madrid verloor.Bij Barcelona zal Memphis Depay vanwege een lichte blessure waarschijnlijk niet van de partij zijn.Real Madrid speelt ook uit en wel tegen Elche.