zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ashley Cole in Premier League Hallo of Fame

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

Voormalig Arsenal en Chelsea legendarische linskback Ashley Cole is maandag toegelaten tot de Premier League Hall of Fame.

Cole won 3 keer het Premier League kampioenschap gedurende zijn 15- jarige periode in Engeland bij Arsenal en Chelsea en wordt nog steeds gezien als de beste linksback in Engeland. Arsenal ongeslagen in het seizoen 2003/04, Cole speelde 385 Premier League wedstrijden, scoorde 15 doelpunten en gaf 31 assists. Ik voel me vereerd om deel uit te maken van de Premier League Hall of Fame, het is geweldig als je zo gewaardeerd wordt aan het eind van je voetbal carriere.Tijdens mijn actieve voetbalcarriere heb ik geprobeerd het beste van te maken.Als jongeman droom je er niet van om in een Hall of Fame terecht te komen, omdat je alles doet uit liefde voor de sport.

” Ik vond het een eer om voor 2 geweldige clubs te hebben gespeeld, Arsenal en Chelsea.Om deel uit te maken van de Hall of Fame met andere grootheden als Alan Shearer, Thierry Henry, Didier Drogba en Rio Ferdinand, ik ben in goed gezelschap. De Hall of Fame werd in 2021 geintroduceerd met sterren als David Beckham, Dennis Bergkamp, Eric Cantona, Thierry Henry, Roy Keane, Frank Lampard, Steven Gerrard en Alan Shearer.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAshley Cole in Premier League Hallo of Fame