zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

AS Roma knikkert Feyenoord uit Europa League

lees ook ...

Manchester City pakt ook de FA Cup

Na het kampioenschap in de  Premier League te hebben  gepakt is het de ploeg van Pep Guardiola  Manchester City  ook gelukt zaterdagmiddag de FA Cup af te pakken van Manchester United door de  wedstri...

De Italiaanse club AS Roma  heeft donderdag de Nederlandse club kunnen  weer houden om zich te plaatsen voor de halve finale van de Europaleague door in verlenging met 4-1  te winnen.

Feyenoord won een week geleden nog in eigen huis de eerste wedstrijd met  1-0 gewonnen.Jose Mourìho, de coach van AS Roma  gaf eerder aan niet zwaar te tillen aan de 0-1 nederlaag, in eigen huis  moeten  we zorgen dat we scoren om te winnen en  dat gebeurde donderdagavond  ook.Na 90 minuten spelen was de eindstand 2-1 na een late goal van de Argentijnse international  Paolo Dybala. Aangezien  Feyenoord de eerste wedstrijd met  1-0 had gewonnen  moet de verlenging van  2x minuten  aan te pas komen.

In de 2x minuten  bleek duidelijk dat Feyenoord al haar kruit had verschoten in de 90 minuten,  waardoor de verlenging een volledige aangelegenheid was van AS Roma en zij wonnen  ook verdiend de  ontmoeting met 4-1 en plaatsen zich hierdoor voor de halve finale van de Europaleague en  nemen het daar op tegen  de duitse club  Bayern Leverkusen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAS Roma knikkert Feyenoord uit Europa League