vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

AS Roma en Sevilla in finale Europaleague

lees ook ...

Sergino Dest niet meer welkom bij ACMILAN

De Amerikaanse international met een Surinaams roots  Sergino Dest is niet meer welkom bij de Italiaanse club  ACMilan vanwege zijn  slechte prestaties bij de club. Sergino Dest was vanuit Barcelon...

Het is  de  Spaanse ploeg  Sevilla gelukt om de Italiaanse club Juventus te weer houden van een finale plek in  de  Europaleague door in de verlenging de wedstrijd met 2-1 te winnen.

De 1ste halve finale wedstrijd  tussen Sevilla  en Juventus eindigde in een 1-1 gelijkspel waardoor  de return ontmoeting  een open  wedstrijd  was.Het was duidelijk  te merken dat de ploeg van Sevilla  haar zinnen had gezet op het behalen van de finale  terwijl Juventus  een beetje terughoudend de wedstrijd  startte.De ruststand  was dan ook 0-0. Juventus scoorde wel maar het doelpunt werd afgekeurd  vanwege buitenspel.

In de  2de helft zagen we hhetzelfde beeld als de1ste helft met een beter spelend  Sevilla. Toch was het Juventus die de gelegenheid   kreeg om eerst tot scoren te komen waarna Sevilla  plotseling weer  wakker werd  en de gelijkmaker  wist te maken.Na 90 minuten  spelen werd er niet meer gescoord waardoor de wedstrijd met 2x 15 minuten werd  verlengd.

In de  verlenging  wist Sevilla  de eindstand  te bepalen op Sevilla 2 en Juventus 1. Sevilla  speelde de laatste  minuten  van de  2de helft  van de verlenging  met tien man door de 2 gele kaarten van Cardi Acuna.

Sevilla ontmoet in de finale van de Europaleague  de ploeg van AS Roma  die 0-0 gelijk speelde tegen Bayern Leverkusen. AS Roma plaatst zich voor de finale  omdat ze de eerste wedstrijd met 1-0 hadden gewonnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAS Roma en Sevilla in finale Europaleague