dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Aryna Sabalenka reageert frustratie af op racket

lees ook ...

LA Liga/ FC Barcelona het nieuw seizoen sterk op de transfe...

De Spaanse club FC Barcelona zal zich  het nieuw seizoen sterk op de transfermakt begeven integenstelling tot het afgelopen seizoen. De Spaanse club lijkt er financieel toch wel goed te staan h...

Aryna Sabalenka  heeft na de verloren US Open finale zaterdagavond tegen Coco Gauff afgereageerd op haar racket en sloeg die aan stukken na de wedstrijd.

Sabalenka wachtte netjes tot ze van de baan was en een moment waar ze alleen was haar frustratie alsnog kunnen afreageren op haar racket, die het moest ontgelden en ze sloeg het erg hard op de grond totdat haar racket helemaal vernietigd was. Na de wedstrijd en tijdens de speech kon Sabalenka haar tranen niet meer tegen houden. Later bleek inderdaad veel moeite had met haar verlies en vooral tegen de 19- jarige Coco Gauff. Sabalenka zag het als een persoonlijke nederlaag. Ook in de Tennis sport viert discriminatie hoogtij. Een blanke verliezen van een kleurling in Amerika is ongekend. Sabalenka voelde alsof ze de blanken had laten vallen.

Een ongekende verlies voor Sabalenka, ze won begin dit jaar nog het Australisch Open. Vanaf maandag staat ze wel ls nummer 1 op de Wereldranglijst bij de vrouwen. Sabalenka vindt dat wel leuk, maar het niet winnen van het US Open tilt bij haar veel zwaarder.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAryna Sabalenka reageert frustratie af op racket