(0)

Arsenal ongeslagenschap kwijt in Premier League

” Dit is het recht van de rijken” Daniel Alves n...

De 40-jarige oud- speler van onder andere Barcelona en Juventus Daniel Alves heeft maandag zijn borgsom van een miljoen euro betaald en is voorlopig op vrije voeten. De oud- prof voetballer zit vas...

Koploper Arsenal  raakte zondag in de topper tegen  Manchester United  haar ongeslagenschap kwijt door met 3-1 te verliezen

Arsenal  kende een heel  goede start in de Engelse competitie terwijl Manchester United  het heel  moeilijk had en daarom ging men ervan uit dat het een easy walkover zou worden voor Arsenal maar in de laatste wedstrijden zagen we een steeds beter spelend Manchester United  en dat was zondagmiddag ook het geval.

Coach Ten Hag begon heel gedurfd met nieuwe aanwinst,de man van 100 miljoen Antony  in de basis opstelling  en hij deed wat van hem verwacht  wordt en opende  in de 35ste minuut de score voor Manchester United.In de 12de minuut  werd nog een doelpunt van  Arsenal  afgekeurd.Beide ploegen kregen nog wat kansen in de 1ste helft.

Terwijl Manchester United  de 2de helft ook heel goed startte was het toch Arsenal die via de benen van Bukayo Saka in de 60ste minuut de gelijkmaker scoorde, maar nog geen tien minuten later bracht Rushford  zijn ploeg op 2-1  en scoorde niet lang daarna zijn 2de doelpunt van de middag  en bepaalde de eindstand op 3 voor Manchester United  en 1 voor Arsenal. Ronaldo  viel later in voor  Antony  en ook Casemiro  mocht de laatste 10 minuten  meedoen. Door deze overwinning  is de achterstand tussen   Manchester United  en Arsenal  nu 3 punten.