zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Arne Slot opvolger Jurgen Klopp bij Liverpool

lees ook ...

Vierde Premier League titel op rij voor Machester City

Manchester City heeft iets gedaan dat nog niet eerder voorkwam in de geschiedenis van het Engelse voetbal en dat is voor de vierde keer op rij kampioen worden van de Premier League. Voor de 4de...

De Engelse club Liverpool die opzoek is naar een opvolger voor de vertrekkende coach Jurgen Klopp heeft zich woensdagochtend officieel aangemeld bij Feyenoord voor trainer Arne Slot.

Liverpool gelooft er heilig in dat de huidige trainer van Feyenoord Arne Slot de juiste persoon is om de vertrekkende Juren Klopp op te volgen. Niet alleen vanwege zijn successen met Feyenoord, maar ook vanwege zijn persoonlijkheid, zijn visie, zijn kijk op voetbalzaken, maakt hem voor onze de juiste persoon om Jurgen Klopp te vervangen liet de Engelse club in een korte statement weten.

De 45-jarige Arne Slot heeft een contract tot medio 2026 en heeft wel geen gelimiteerde transfersom in zijn contract staan, waardoor Liverpool genoodzaakt is om een afkoopsom op tafel te leggen. Onder Slot behaalde Fyenoord de nodige successen.Met de club uit Rotterdam -Zuid werd trainer Slot Landskampioen in 2023 en het afgelopen weekend werd beslag gelegd op de TOTO KNVB beker. Eerder haalde hij de finale van de Conference League en de kwartfinale van de Europa League.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportArne Slot opvolger Jurgen Klopp bij Liverpool