zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Arne Slot blijft dit seizoen nog trainer van Feyenoord

lees ook ...

NBA Toch nog een plaats voor de Lakers in de Play-offs

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

De 44-jarige trainer van de Nederlandse club Feyenoord Arne Slot stond de afgelopen dagen volop in de belangstelling van de Engelse club Leeds United om de open post als trainer daar in te vullen. Tijdens een persconferentie voorafgaand aan de ontmoeting tegen Heerenveen heeft Arne Slot duidelijkheid gegeven over de belangstelling van Leeds United in hem om de open gevallen trainerspost bij Leeds United in te vullen.

Slot gaf aan te blijven bij Feyenoord om het traject dat is ingezet bij de club af te maken. Hij is nog actief met Feyenoord in de Eredivisie, KNVB beker en de Europa League. Slot maakt in zijn tweede periode als coach van Feyenoord wederom een goede indruk.

Na het behalen van  de Conference League Finale in zijn eerste jaar staat Feyenoord momenteel op de eerste plaats in de Eredivisie en plaatste zich ook nog voor de kwartfinale van KNVB Beker.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportArne Slot blijft dit seizoen nog trainer van Feyenoord