maandag 26 september 2022
24.4 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
5
(1)

Argentinië een stap dichterbij WK 2022 in Qatar

lees ook ...

MMA-Pioneer Melvin Manhoef verliest afscheidswedstrijd

Melvin Manhoef  bekend als No Mercy heeft helaas zijn laatste partij in de MMA niet winnend weten af te sluiten in Dublin verloor hij van de cubaan Yoel Romero Melvin Manhoef, met een surinaams rot...

De nationale voetbalselectie van Argentinië boekte vrijdagavond een belangrijke 1-0 overwinning op Uruguay in de Zuid-Amerikaanse kwalificatie ronde. Angel Di Maria scoorde na tien minuten spelen in de eerste helft het enige doelpunt in de ontmoeting.

Argentinië kreeg daarna nog enkele kansen om de score hoger te tillen maar de kansen werden helaas niet benut.  Lionel  Messi, die op de reservebank zat mocht een kwartier voor einde van de wedstrijd invallen. Messi heeft een lichte knieblessure, hij mistte daardoor ook nog twee wedstrijden van zijn club PSG.

Bij PSG  had men moeite dat Messi toch nog naar Argentinië was vertrokken, ondanks zijn blessure om voor Argentinië te spelen.Komende week speelt Argentinië  tegen koploper Brazilië, die zich na de 1-0 overwinning  op Columbia  zich als eerste zuid Amerikaans  heeft weten te plaatsen voor WK 2022.Argentinie staat nu na twaalf wedstrijden op 28 punten, 6 punten minder dan Brazilië op de derde plaats.

Komende week speelt Argentinië  tegen aartsrivaal Brazilië,  die zich al heeft geplaatst voor WK 2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportArgentinië een stap dichterbij WK 2022 in Qatar