vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Arbiter mishandeld in vrouwenvoetbalwedstrijd in Congo

lees ook ...

UEFA neemt wens Ronald Koeman in overweging

De UEFA heeft donderdag in een statement laten weten dat de wens van de verschillende coaches die het liefst 26 spelers willen meenemen  naar het EK in Duitsland inplaats van de vastgestelde 23. ...

In de vrouwencompetitie van Congo is zaterdagmiddag een arbiter mishandeld door de spelers van de club Motemba Pembe, omdat hij niet voor een penalty floot. De spelers van de vrouwenvoetbalploeg Motemba Pembe in de competitie in Congo meenden zaterdag het recht in handen te willen nemen, nadat de arbiter weigerde een penalty in hun voordeel te fluiten.

De vrouwen omringden de arbiter en overspoelden hem met allerlei krachttermen en opgegeven moest de arbiter van het veld rennen om dekking te zoeken. Helaas kon hij niet ver rennen en werd door de spelers geklapt, geschopt en mishandeld. De stadionpolitie heeft er alles aan gedaan om erger te voorkomen.

De voetbalbond van Congo heeft inmiddels de heethoofden geschorst en de zaak wordt nog verder onderzocht. Overigens verloor Motemba Pembe de wedstrijd met 1-5 van TP Mazembe, die met open mond stonden te kijken naar het wangedrag van de spelers van Motemba Pembe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportArbiter mishandeld in vrouwenvoetbalwedstrijd in Congo