vrijdag 31 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Arbiter mishandeld in vrouwenvoetbalwedstrijd in Congo

lees ook ...

Nederland wil zich herstellen tegen Gibraltar na pakslaag te...

Het Nederlandslftal kreeg afgelopen vrijdag een pakslag van Frankrijk in Stade de France en gaat maandagavond voor een herstel tegen Gibraltar De spelers van Ronald Koeman nemen het maandagavond in...

In de vrouwencompetitie van Congo is zaterdagmiddag een arbiter mishandeld door de spelers van de club Motemba Pembe, omdat hij niet voor een penalty floot. De spelers van de vrouwenvoetbalploeg Motemba Pembe in de competitie in Congo meenden zaterdag het recht in handen te willen nemen, nadat de arbiter weigerde een penalty in hun voordeel te fluiten.

De vrouwen omringden de arbiter en overspoelden hem met allerlei krachttermen en opgegeven moest de arbiter van het veld rennen om dekking te zoeken. Helaas kon hij niet ver rennen en werd door de spelers geklapt, geschopt en mishandeld. De stadionpolitie heeft er alles aan gedaan om erger te voorkomen.

De voetbalbond van Congo heeft inmiddels de heethoofden geschorst en de zaak wordt nog verder onderzocht. Overigens verloor Motemba Pembe de wedstrijd met 1-5 van TP Mazembe, die met open mond stonden te kijken naar het wangedrag van de spelers van Motemba Pembe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportArbiter mishandeld in vrouwenvoetbalwedstrijd in Congo