dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Antwerpen FC neemt met overwinning afscheid van Championsleague

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

De ploeg van de Nederlander Mark van Bommel FC Antwerp heeft woensdagmiddag  de eerste punten gepakt in de Championsleague door  met3-2 te winnen van de Spaanse kampioen Barcelona.

De wedstrijd was nauwelijks gestart of Antwerp kwam door een blunder in de verdediging van Barcelona op een 1-0 voorsprong door de benen van middenvelder Arthur Vermeeren. De Belgische ploeg had niets te verliezen, ze stonden op de laatate met 0 punten in de groep en was daardoor niet verzekerd van een plek in de volgende ronde.Na uur een halfuur  spelen kwam plotseling de gelijkmaker van Barcelona. Uit een afgeslagen corner van Antwerpen kwam Barcelona in balbezit en  het was Ferran Torres die uit een pas van Lamine Yamal.

In de 2de helft  besliste Janssen de wedstrijd in het voordeel van de Great Old. Eerst werd een doelpunt van hem afgekeurd vanwege buitenspel, maar daarna  kreeg hij een kado van de slecht spelende Romeu en met een afstand schot schoot hij de Belgen naar 2-1 en met nog weinig speeltijd maakte de ingevallen jonge speler  Marc Gulu er 2-2 van. Diepe in blessure tijd werd het toch nog 3-2  voor Antwerpen en zo pakte zij hun eerste Championsleague 3 punten maar tegelijk ook hun uitschakeling uit de Championsleague.

Barcelona en FC Porto gaan over naar de Knock-out fase. ” We zijn toch al geplaatst” zo reageerde coach Xavi Hernandez van Barcelona op de nederlaag van zijn club.We maken het zondag in orde tegen Valencia.Vrijdag tijdens de Loting zal dabn bekend zijn wie de volgende tegenstander van Barcelona is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAntwerpen FC neemt met overwinning afscheid van Championsleague