zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

Antonio Conte nieuwe trainer Napoli

lees ook ...

Eredivisie Cup voor FC Twente vrouwen in blessuretijd

De vrouwen van FC Twente hebben na het landskampioenschap nu ook de vijfde editie van de Eredivisie Cup gwonnen. Vrijdag werd de ploeg van PSV met 3-2 verslagen en wel in blessuretijd. In de 1s...

Antonio Conte wordt de komende week officieel aangesteld als de nieuwe coach van de Italiaanse club Napoli.

Volgens het bestuur van Napoli lopen de onderhandelingen met Antonio Conte vlot en mag er witte rook verwacht worden vanuit Italie.Conte zou al meerdere gesprekken hebben gehad met de leiding van Napoli en is er ookal een akkoord bereikt over zijn contractvoorwaarden.De nu nog clubloze trainer gaat een contract voor 3 seizoenen tekenen en strijkt ook een fors salaris op. Napoli zal jaarlijks zo een 6 tot 7 miljoen euro moeten overmaken.

Bij Napoli heerst dit seizoen vooral veel onrust nadat vorig jaar de Scudetto werd gewonnen. De club ontsloeg 2 trainers in een seizoen. Rudi Garcia en Walter Mazzari werden ontslagen. Napoli staat op dit moment 8ste in de competitie en heeft daarmee geen uitzicht op Europees voetbal. Met de komst van Conte willen de Napolitanen weer mee doen om de prijzen, aangezien de coach de Sudetto al 4 keer wist te winnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAntonio Conte nieuwe trainer Napoli