dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
7.8 C
Amsterdam
0
(0)

Ansu Fati moet rugnummer 10 komend seizoen inleveren

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

Het bestuur van  FC Barcelona heeft besloten dat Ansu Fati  het komend seizoen rugnummer 10 zal moeten inleveren dit met een mogelijke terugkeer van Lionel Messi.

Twee jaar geleden na het vertrek van  Lionel Messi  bij Barcelona  mocht Ansu Fati  rugnummer 10 kiezen en dragen. Helaas heeft hij vanwege de vele blessures de waarde van nummer 10 niet kunnen  waar maken.Nu het bestuur in onderhandeling is met Lionel Messi  over een mogelijke terugkeer bij de  club zal  hij weer zijn bekende nummer 10 dragen.

Ansu Fati  zou mogelijk niet alleen  het rugnummer  moeten afstaan maar mogelijk ook zijn plaats in de  selectie van  Barcelona. De club is vanwege haar financiele situatie  van plan Ansu Fati  op de transferlijst te plaatsen. Enkele  Engelse  clubs  hebben  reeds hun interesse  getoond in Ansu Fati. De vraagprijs van Barcelona is  70 miljoen Euro.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAnsu Fati moet rugnummer 10 komend seizoen inleveren