8.1 C
0
(0)

Andy Murray naar tweede ronde Australisch Open

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

Geen verrassingen  tweede speeldag van het Australisch Open Tennis toernooi

De Schot Andy Murray heeft zich ten kostte van Nikoloz Basilashvilli  geplaatst voor de volgende ronde van het tennis toernooi. Andy won in de zeer enerverende partij in vijf sets met 6-1 3-6 6-4 6-7  6-4.De eerste set  ging vrij makkelijk voor Andy, maar in de tweede set kwam Nikoloz heel sterk terug, hij won ook die set met 6-3. In de derde , vierde en vijfde set pakte Andy de zaken anders aan en won na ongeveer een uur spelen de wedstrijd.

De Russiche tennisser Danie Medvedev  is heel  goed  begonnen aan het toernooi, de finalist van het vorig jaar was veel te sterk voor de Zwitser Henri Laaksonen. Medvedev won met 6-1 6-4 7-6

Bij de vrouwen wist de nummer een van de wereld Ashleigh Barty zich overtuigend te plaatsten voor de tweede ronde. Ook Naomi Osaka wist zich  ook vrij gemakkelijk te plaatsen voor de tweede ronde van het toernooi.Emma Raducanu , die haar debuut maakt op het toernooi schakelde in de eerste ronde  de Amerikaanse Sloane Stevens uit en wel in drie sets.