vrijdag 19 april 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Andres Iniesta vertrekt bij het Japanse Vissel Kobe

lees ook ...

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De 39-jarige oud international en Icoon van Barcelona  Andres Iniesta heeft besloten zijn contract te laten ontbinden bij de Japanse club Vissel Kobe vanwege het feit dat hij weinig aan spelen toekomt bij de club.

” Ik begrijp de trainer niet heeft hij andere prioriteiten” zei een teleurgestelde Andres Iniesta. Iniesta  is niet tevreden  met het aantal speelminuten die hij van de coach krijgt.Iniesta kreeg dit seizoen  slechts 3 invalbeurten.” Ik wil nog heel graag blijven voetballen ” zei Iniesta met tranen in zijn ogen toen hij zijn vertrek bij Vissel Kobe  bekend maakte.Ik had altijd gedacht dat ik hier met pensioen zou gaan, maar het is niet gegaan  zoals ik wilde.

Vissel Kobe speelt  op 6 juni in Tokyo een vriendschappelijke wedstrijd tegen Barcelona. Iniesta zou de 1ste 45 minuten kunnen  spelen  voor  Vissel Kobe en de 2de helft voor Barcelona. Vissel Kobe moet daarvoor nog toestemming geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAndres Iniesta vertrekt bij het Japanse Vissel Kobe