dinsdag 6 juni 2023
26.6 C
Paramaribo
16.2 C
Amsterdam
0
(0)

Andres Iniesta vertrekt bij het Japanse Vissel Kobe

lees ook ...

Karim Benzema kiest voor avontuur in Arabie

De 34-jarige Karim Benzema speler van Real Madrid  heeft te kennen gegeven aan het eind van het seizoen te zullen stoppen bij Real Madrid en tegaan voor een nieuwe uitdaging in Saoedi Arabie en speelt...

De 39-jarige oud international en Icoon van Barcelona  Andres Iniesta heeft besloten zijn contract te laten ontbinden bij de Japanse club Vissel Kobe vanwege het feit dat hij weinig aan spelen toekomt bij de club.

” Ik begrijp de trainer niet heeft hij andere prioriteiten” zei een teleurgestelde Andres Iniesta. Iniesta  is niet tevreden  met het aantal speelminuten die hij van de coach krijgt.Iniesta kreeg dit seizoen  slechts 3 invalbeurten.” Ik wil nog heel graag blijven voetballen ” zei Iniesta met tranen in zijn ogen toen hij zijn vertrek bij Vissel Kobe  bekend maakte.Ik had altijd gedacht dat ik hier met pensioen zou gaan, maar het is niet gegaan  zoals ik wilde.

Vissel Kobe speelt  op 6 juni in Tokyo een vriendschappelijke wedstrijd tegen Barcelona. Iniesta zou de 1ste 45 minuten kunnen  spelen  voor  Vissel Kobe en de 2de helft voor Barcelona. Vissel Kobe moet daarvoor nog toestemming geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAndres Iniesta vertrekt bij het Japanse Vissel Kobe