dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Andres Iniesta vertrekt bij het Japanse Vissel Kobe

lees ook ...

NBA Play-offs Beslissende threepointer voor overwinning Dall...

Luka Doncic heeft  vrijdagavond met zijn beslissende threepointer ervoor gezorgd dat de Dallas Mavericks de ploeg van Minnesota Timberwolves met 109-108 versloeg in Game two van de Best of seven final...

De 39-jarige oud international en Icoon van Barcelona  Andres Iniesta heeft besloten zijn contract te laten ontbinden bij de Japanse club Vissel Kobe vanwege het feit dat hij weinig aan spelen toekomt bij de club.

” Ik begrijp de trainer niet heeft hij andere prioriteiten” zei een teleurgestelde Andres Iniesta. Iniesta  is niet tevreden  met het aantal speelminuten die hij van de coach krijgt.Iniesta kreeg dit seizoen  slechts 3 invalbeurten.” Ik wil nog heel graag blijven voetballen ” zei Iniesta met tranen in zijn ogen toen hij zijn vertrek bij Vissel Kobe  bekend maakte.Ik had altijd gedacht dat ik hier met pensioen zou gaan, maar het is niet gegaan  zoals ik wilde.

Vissel Kobe speelt  op 6 juni in Tokyo een vriendschappelijke wedstrijd tegen Barcelona. Iniesta zou de 1ste 45 minuten kunnen  spelen  voor  Vissel Kobe en de 2de helft voor Barcelona. Vissel Kobe moet daarvoor nog toestemming geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAndres Iniesta vertrekt bij het Japanse Vissel Kobe