maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
5
(1)

” Ambassadeur van Oranje van de Cruyff Foundation wat een eer”

lees ook ...

EK2024/ Duitsland wint moeizaam van Hongarije

De selectie van Duitsland heeft de overwinning tegen Hongarije niet makkelijk gekregen daar de Hongaren veel tegenstand boden maar toch met 0-2 de wedstrijd verloren. Dat Hongarije zich niet zo...

Patricia Keeldar geen onbekende in de voetbalwereld bij de vrouwen in Nederland werd gevraagd om deel uit te maken van de Oranje Ambassadeurs van de Johan Cruyff Foundation.

” Het was voor mij een eer toen ik gevraagd werd om deel uit te maken van het team Oranje Ambassadeurs van de Johan Cruyff Foundation”  en spelen met Aron Winter en Orlando Trustfull en als coach Frank Rijkaard, allemaal spelers die hun stempel hebben gedrukt op het Nederlandsvoetbal en daarbuiten.Aron Winter heeft zelfs het Nationaal team van Suriname onder zijn hoede gehad, dus voor mij een geweldige ervaring ” zei de trotse Patricia Keeldar nog na de wedstrijd, die overigens door de Oranje Ambassadeurs werd gewonnen. Het jaarlijks terugkerend bedrijven toernooi werd het afgelopen gehouden  op het Friendship Sport Centre in Amsterdam.

Het is spelen voor een goed doel, dit keer was het voor Only Friends Sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking.De opbrengst van dit tournooi was dit keer ook geweldig, totaal is er een bedrag van 104.000 euro opgehaald.Het fijne van dit jaarlijks terugkerend bedrijven tournooi is dat de bedrijven niet alleen op het veld, het tegen elkaar opnemen , maar daarnaast in de gelegenheid worden gesteld de strijd aan tegaan met het Cruyff Foundation team, met spelers als Frank Rijkaard , Anouk Hoogendijk en Johnny van ’t Schip.Ook dit jaar was het een succes (24-26 mei 2024)

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ambassadeur van Oranje van de Cruyff Foundation wat een eer"