vrijdag 29 september 2023
33.4 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Amanda Nunes wint en stopt met vechten

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

Zondag in de vroege ochtend  vond in de Rogers Arena te Vancouver Canada  het UFC 289 evenement plaats  tussen 2de divisie kampioen Armanda Nunes tegen Irene  Aldana die door Armanda Nunes werd gewonnen.

De Braziliaanse  Armanda  Nunes Bantamgewicht kampioen  zette haar titel op spel tegen de Mexicaanse  Irene Aldana. Helaas is het gevecht niet geweest wat velen hadden verwacht.  Armanda  Nunes domineerde vanaf begin het gevecht.De Braziliaanse  had geen kind aan de Mexicaanse  Irene  Aldana. Voor Aldana  was het haar 1ste optreden in de  UFC. Armanda  was zowel staand als op de grond de betere van de Mexicaanse. Dat het gevecht  de volle  25 minuten  heeft gehaald  was voor velen een wonder. Uiteindelijk  heeft Armanda  Nunes via Unanimous  decision  het gevecht gewonnen.

Na het maakte Armanda Nunes bekend dat dit haar laatste gevecht is en zij zich terug trekt uit de UFC  .” Ik  heb al alles gewonnen  wat ik wilde winnen  er is geen uitdaging  voor mij meer dus heb ik  besloten een punt te zetten  achter mijn actieve carriere. ” zei Nunes  na de gewonnen partij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAmanda Nunes wint en stopt met vechten