woensdag 29 maart 2023
28.1 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

Alle tickets Marathon Rotterdam 2023 nu reeds uitverkocht

lees ook ...

Nederland wil zich herstellen tegen Gibraltar na pakslaag te...

Het Nederlandslftal kreeg afgelopen vrijdag een pakslag van Frankrijk in Stade de France en gaat maandagavond voor een herstel tegen Gibraltar De spelers van Ronald Koeman nemen het maandagavond in...

De Marathon van Rotterdam die dit jaar op 16 april wordt gelopen blijkt dit jaar een record aantal deelnemers te registeren omdat alle 17.000 tickets nu al zijn uitgegeven. Volgens de organisatie van de marathon van Rotterdam is mede door de overwinning van Abdi Nageeye het vorig jaar, de massale belangstelling om mee te doen aan de marathon toegenomen.

Alle 17.000 beschikbare tickets zijn al uitgegeven, terwijl nog duizenden lopers op de wachtlijst staan. Abidi Nageeye is vooral populair geworden bij et publiek vanwege zijn verhaal over zijn komst vanuit Somalië naar Nederland en zijn zilveren plak op de olympische marathon in Tokio.

Bij  de vrouwen ontbreekt helaas Brinkman, zij heeft ervoor gekozen dit jaar te gaan voor de Boston Marathon. Kim Dillen is met een record van 2.33.24 de snelste bij de vrouwen. De 23-jarige Jasmijn Lau zal haar debuut maken op de marathon van Rotterdam.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAlle tickets Marathon Rotterdam 2023 nu reeds uitverkocht