11.7 C
0
(0)

Alistair Overeem beslist trilogie met Badr Hari in zijn voordeel

Voormalig Arsenal en Chelsea legendarische linskback Ashley Cole is maandag toegelaten tot de Premier League Hall of Fame. Cole won 3 keer het Premier League kampioenschap gedurende zijn 15- ja...

Alistair Overeem maakte zaterdagmiddag een succesvolle comeback in het kickboxen  door na drie ronden te winnen van Badri Hari tijdens het Glory evenement

De voormalig K-1 World Grand Prix Final Winnaar won overtuigend van Badri Hari middels een K.O. In 2008 en 2009 stonden beide mannen al tegenover elkaar.In 2010 maakte Overeem de overstap naar het MMA en stond zaterdag voor het eerst in de ring voor een kickbokspartij.Voor een uitverkocht Gelre Dome in Arnhem stonden het liefst vier titelgevechten op het programma.Kampioen Rico Verhoeven was een van de aandachtige toeschouwers in het stadion .

De partij tussen Hari en Overeem ging vrij gelijk op.In de 1ste ronde was het Hari die met een aantal goede stoten wist door te komen .Overeem kwam sterk terug in de 2de ronde, maar stond op vier van de vijf scorekaarten bij het ingaan van ronde drie met 20-18 achter.Hierdoor moest Overeem voor een finish gaan of in ieder geval een knockdown forceren.In de 3de ronde zocht Overeem naar de knockdown  en vond die ook, hij sloeg Bahri met een goede stoot naar het canvas . Hari kreeg acht seconden om op te staan en stond ook op maar Overeem wist zijn aangeslagen tegenstander opnieuw naar het canvas te slaan, maar Hari gaf niet op en vocht de ronde uit.Door de twee knockdowns in de 3de ronde won Overeem de partij via Unanimous decision.

Na het gevecht liet Overeem aan het publiek weten dat hij de kampioen is van de zwaargewicht divisie aangezien Rico Verhoeven nergens te bekennen was.Gelijk daarna storme Verhoeven de ring in , maar Overeem was niet onder de indruk van de gebaren van Verhoeven .Badr Hari heeft inmiddels te kennen gegeven binnenkort een punt te zetten onder zijn actieve kickbox carriere.