zondag 3 december 2023
29.4 C
Paramaribo
0.4 C
Amsterdam
0
(0)

Alejandro Balde tekent officieel vijf jaar contract bij Barcelona

lees ook ...

Eredivisie PSV deelt dreun uit aan Feyenoord in de Kuip

PSV de lampenclub heeft zondag een flinke dreun uitgedeeld aan Feyenoord in de Kuip door de wedstrijd met 2-1 te winnen. Het kalenderjaar 2023 is nog niet afgelopen voor de Nederlandse club PSV maa...

De 19-jarige Spaanse international en speler van Barcelona heeft donderdagmiddag officieel zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract bij Barcelona.

De linksback die een goed seizoen kent bij Barcelona en zelfs instaat was om Jordi Alba van de post op links weg te spelen. In bijzijn van de Spaanse media en Club President Juan Laporta zette Balde zijn handtekening onder een contract die hem de komende vijf jaren bindt aan Barcelona. Ik ben zelfs al 13 jaar verbonden aan de club en alleen maar leuke memories zei Balde na de ondertekening. ” Ik heb altijd ervan gedroomd deel uit te maken van het eerste team van Barcelona en het is gelukt.” zei een dolblije Balde.

” ik dacht altijd dat het heel moeilijk was om het 1ste elftal te bereiken, omdat het niet iedereen lukt om vanuit de jeugd daar te komen, maar toen ik er eenmaal daar was zei ik tegen mezelf Balde het is gelukt, your lucky. Ja. ik ben nog jong en over 5 jaar ben ik pas 24 jaar. Balde kreeg ook nog een 1 biljoen Euro release clause in zijn contract, om er zeker van te zijn dat voorlopige alle grote clubs ver van hem blijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAlejandro Balde tekent officieel vijf jaar contract bij Barcelona