zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

AL-Nassr strikt nu ook zoon van Cristiano Ronaldo

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

De 13- jarige Cristiano Ronaldo Jr heeft zich bij de Jeugdopleiding van AL Nassr gevoegd en volgt duidelijk de voetsporen van zijn vader Cristiano Ronaldo.

Dat de zoon van Cristiano Ronaldo is toegevoegd aan de Jeugdopleiding van Al-Nassr is geen verrassing daar hij met zijn vader mee liep tot die voor Juventus uitkwam, daarna ook bij de Jeugd van Manchester United en ook de laatste jaren van zijn vader bij Real Madrid.In eersteinstantie zal de aanvaller meedoen bij de U-13 van de Saudi- Arabische club. Na het tekenen van de overeenkomst zal de jongeling over een aantal dagen mogen mee trainen. Hij zal evenals zijn vader rugnummer 7 dragen.

Ronaldo senior vertelde al een paar keren een aandoenlijke anekdote over zijn zoon. ” Mijn zoon zegt wel eens tegen me: hou het nog even vol papa. Mijn droom is om ooit samen met je te spelen.Zijn vader is nu 38 jr en het is de vraag als het ooit zo ver zal komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAL-Nassr strikt nu ook zoon van Cristiano Ronaldo