vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Al lttihad maakt komst Benzema wereldkundig

lees ook ...

Bijzondere overwinning van Adana Demirspor in de Turkse comp...

Adana Demirspor de ploeg van trainer Patrick Kluivert heeft in de Turkse competitie voor een stunt gezorgd door met een C-elftal te winnen van Besiktas en wel met 4-1. De Nederlandse coach  Patrick...

De club uit Saoedi Arabie Al lttihad heeft dinsdagmiddag de komst van hun nieuwe aanwinst  Karim Benzema wereldkundig gemaakt waarbij de Franse topspits een contract tekent voor 3 seizoenen en zal in die periode een bedrag van 600 miljoen Euro verdienen.

De 35-jarige  Karim Benzema verlaat na 14 jaren de Spaanseclub RealMadrid. ” Benzema is Here ” Twitter Al lttihad dinsdagmiddag trots. De spits komt transfervrij over van RealMadrid.

In de Saoedi- Arabische competitie  gaat Benzema onder andere dec strijd aan met oud- team genoot Cristiano Ronaldo,  die bij Al – Nassr speelt. Eerder  op de dag nam Benzema  officieel afscheid van Real  Madrid  waarbij hij aangaaf  dat je Real  Madrid nooit kan vergeten. Ik wilde jongen altijd  spelen voor Real  Madrid,  me droom is uitgekomen  ik heb geweldige momenten hier  gehad.” I will always  be Real Madrid ” zei Benzema  die af en toe een traantje de vrije loop gaf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAl lttihad maakt komst Benzema wereldkundig