maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Ajaxvrouwen winnen belangrijke wedstrijd in de Championsleague

lees ook ...

Transvaal en Robinhood spelen vrijdag historische wedstrijd...

De twee ploegen met een national en international geschiedenis spelen vrijdagavond de openingswedstrijd  van de Suriname profleague of te wel de Suriname Major League in het Dr. Ir. Franklin Essed sta...

De Ajaxvrouwen hebben woensdag de belangrijke wedstrijd tegen  Bayern Munchen met 1-0 kunnen winnen en nemen de koppositie in Groep C over.

De Ajax Vrouwen hebben hun Championsleague-sprookje een prachtig vervolg gegeven met hun 1-0 overwinning woensdag op de vrouwen van Bayern Munchen . Het was Romee Leuchter die kort voor rust scoorde voor Ajax en later zou blijken het gouden te zijn in de wedstrijd. Door deze zeer belangrijke overwinning gaan de Ajax vrouwen aan kop in Groep C , met andere topclubs als PSG en AS Roma.

De eerste confrontatie tussen Ajax en Bayern Munchen eindige toen in een 1-1 gelijke stand.In de 1ste helft kregen beide ploegen genoeg kansen om te scoren, Ajax vroeg zelfs om een penalty die niet werd gegeven. Door het doelpunt van Leuchter gingen beide ploegen de rust in met een 1-0 voor sprong voor Ajax. In de 2de helft probeerden de vrouwen van Bayern Munchen het spel naar zich toe te trekken, wat aardig lukte maar ze kwamen niet tot scoren. De Ajaxvrouwen winnen uiteindelijk de wedstrijd met 1-0. In de andere wedstrijd won PSG van AS Roma 3-1. De Ajax vrouwen staan op de 1ste plaats met 7 punten, 2de is PSG met 6 punten, 3de Bayern Munchen met 5 punten en 4de AS Roma met 4 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjaxvrouwen winnen belangrijke wedstrijd in de Championsleague