woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ajaxvrouwen spelen thuiswedstrijden Championsleague in Arena

lees ook ...

Het blijft stil rond NATIO vrouwen selectie

De NATIO vrouwen selectie van Suriname speelt zondag tegen de selectie van Dominica in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion en heel opvallend is dat ook dit keer en weinig of helemal geen informatie geg...

De vrouwen van Ajax spelen hun thuiswedstrijden in de groepsfase van de vrouwen Championsleague in de Johan Cruijff Arena.

Ajax bereikte de poulefase door beide wedstrijden  van FC Zurich te winnen (6-0 2-0).De keuze voor de Arena in plaats van De Toekomst als thuisbasis was intern al een onderwerp van gesprek een paar weken geleden.We hebben intern goed erover gesproken en nagedacht en uiteindelijk een besluit genomen zegt manager vrouwenvoetbal Daphne Koster.De plaatsing voor de Championsleague is volgens Koster van groot belang voor Ajax. “De zichtbaarheid, meer aandacht, de populariteit van vrouwenvoetbal bij de clubs  die toeneemt, het past allemaal in het grotere plaatje. Het wachten is op het resultaat van de Loting, dan zien we in welke poule zitten. De Groepsfase van het vrouwenvoetbal Championsleague start op 14 november en de finale wordt in mei 2024 afgewerkt in het stadion van Athletic Bilbao Spanje.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjaxvrouwen spelen thuiswedstrijden Championsleague in Arena