woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Ajaxvrouwen pakken punt bij Bayern Munchen

lees ook ...

Barcelona kiest Roberto De Zerbi als vervanger van Xavi Hern...

Club President Juan Laporta en Technisch Direkteur Deco van FC Barcelona hebben zaterdagochtend aangegeven dat de huidige coach van de Engelse club Brighton het komend seizoen het roer zal overnemen b...

De Ajax vrouwen selectie heeft donderdagmiddag een punt weten te pakken bij de vrouwen van Bayern Munchen door met 1-1 gelijk te spelen.

In een vrij lastige Championsleague wedstrijd donderdagmiddag hebben de Ajax Vrouwen op het laatste moment toch een gelijkspel weten af te dwingen bij de Vrouwen van Bayern Munchen.Een stunt zat er voor de Ajax Vrouwen er dit keer niet in, maar het team van coach Suzanne Bakker hield de koploper in de vrouwen Duitse competitie wel aardig in bedwang.

Lea Schuller opende de score voor de Duitse vrouwen maar het was Chasity Grant die namens Ajax nog de gelijkmaker intikte en zo Ajax een gelijkspel van 1-1 bezorgde. Het was de 3de groepswedstrijd voor de vrouwen van Jax na de 2-0 op PSG en de 0-3 nederlaag tegen AS Roma.Door het gelijkspel van 1-1 tegen Bayern Munchen staan de Ajax vrouwen nu op de 3de plek met 4 punten. Bayern Munchen is de koploper met 5 punten. In de andere groepswedstrijd wint PSG met 2-1 van AS Roma.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjaxvrouwen pakken punt bij Bayern Munchen