zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ajaxvrouwen kansloos tegen Chelsea in kwartfinale Championsleague

lees ook ...

DE STER ONGESLAGEN KAMPIOEN IN NICKERIE

De Ster is zondagmiddag ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse van de competitie in Nickerie door de laatste wedstrijd met 5-0 te winnen van Jai Hanoeman. In een goed bezette Pierkhan stadi...

In de eigen Johan Cruijff Arena moesten de Ajaxvrouwen het onderspit delven tegen de vrouwen van Chelsea het werd een 0-3 nederlaag.

De Ajaxvrouwen starten heel goed in de wedstrijd maar gaande weg nam het Chelsea het spel over en niet lang daarna kwam het 1ste doelpunt tot stand voor Chelsea. James opende de score voor Chelsea, het doelpunt werd in 1ste instantie afgekeurd vanwege buitenspel, maar de VAR greep in en vond dat het een gaaf doelpunt was.  Kort voor rust wist Chelsea toch nog aan een 2de doelpunt te komen via Nusken. Chelsea ging de rust in met een verdiende 2-0 voorsprong.

In de 2de helft probeerde Ajax het weer om achter de verdediging van Chelsea te komen, maar het wilde maar niet lukken. In de slotfase van de wedstrijd was het wederom Nusken die via een kopbal de ploeg van Chelsea op 3-0 bracht en dat was ook de eindstand. Voor Chelsea een goed uitgangspunt voor de return volgend week in Engeland (woensdag 27 maart).De Ajaxvrouwen hebben een wonder nodig willen zij nodig plaatsen voor de halve finale van de Championsleague.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjaxvrouwen kansloos tegen Chelsea in kwartfinale Championsleague