woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ajaxvrouwen dankzij blunder keeper Van Eijk onderuit tegen Roma

lees ook ...

La Liga Rayo Vallecano snoept puntje bij Real Madrid

De koploper in de Spaanse competitie Real Madrid heeft zondag niet kunnen winnen van Rayo Vallecano en speelde 1-1 gelijk. Rayo Vallecano, die op de 14de plek staatvan de LA Liga heeft zondag gelij...

De vrouwen van Ajax hebben hun uitstekende start in de groepsfase van de Championsleague donderdag niet kunnen voortzetten en verloren met 0-3 van een beter spelend Roma.

In Italie, in het stadion van Roma met meer 2.800 toeschouwers konden de vrouwen van Ajax geen vuist maken tegen op alle linies beter spelend Roma en komt nog bij kijken de blunder van Ajax doelvrouwe Van Eijk, die blunderde in de 2de goal van Roma. De vrouwen van Ajax konden vooral in de 1ste helft niet aanpassen aan het snel spel van Roma. Reeds na 4 minuten spelen kwam Roma op een 1-0 voorsprong. Een voor getrokken bal voor het doel na een corner van Roma werd niet voldoende weg geslagen door Van EIJK en daaruit kwam de 1-0. Enkele minuten blunderde Van Eijk, nadat ze dacht de terug speelbal onder controle te hebben en begin de fout om de bal verder te laten uitlopen en dat leverde Roma de 2-0.

In de 2de helft kwamen de Ajax vrouwen beter voor de dag, maar dat was nog net te laat om een nederlaag te voorkomen, werd het uiteindelijk een 3-0 overwinning voor Roma, die hun 1ste wedstrijd van Bayern Munchen hadden verloren. Ajax won hun 1ste wedstrijd van PSG. In de andere wedstrijd in dezelfde poule  wonnen de Duitse vrouwen van PSG met 1-0. Bayern Munchen staat samen met Roma op 4 punten, Ajax heeft er 3 en PSG 0 punt uit de 2 gespeelde wedstrijden .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjaxvrouwen dankzij blunder keeper Van Eijk onderuit tegen Roma