zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
5
(1)

Ajax wipt Vitesse met gemak uit beker

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Japan stunt tegen Duitsland

De nationale voetbalselectie van Japan heeft voor de tweede stunt gezorgd in Qatar en won met 2-1 van het sterk geachte Duitsland Alhoewel Duitsland een balbezit had van 65% tegenover Japan 35% heb...

Ajax heeft overtuigend gewonnen van Vitesse in de Amsterdam Arena. De Ajacieden wisten met frivolig voetbal en soms zelfs met gemak werden de Vitessenaren aan de kant gezet. Het ene doelpunt was nog mooier dan de andere.

Ajax had duidelijk het betere van het spel, er werd snel hoog druk gezet op de verdediging van Vitesse. De Arnhemmers misten hun gevaarlijke spits Openda, dit was ook duidelijk merkbaar. De snelheid voorin ontbrak bij Vitesse, de spits die toch al aardig wat doelpunten op zijn naam heeft staan.

Sebastian Haller daar en tegen toonden wel scherpte bij Ajax voor in punt van de aanval. Echter openingsdoelpunt kwam op naam van Anthony, die een heerlijke avond beleefde, met zijn mooie acties aan de bal en zijn lichtvoetige loopwerk, resulteerde het al snel in een 1-0 voor Ajax.

De score liep al snel uit tot een 5-0 eindstand. Doelpunten makers deze wedstrijd waren  2-0 en 3-0 Sebastian Haller, 4-0 Tadic en 5-0 weer Anthony.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax wipt Vitesse met gemak uit beker