donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
5
(1)

Ajax wipt Vitesse met gemak uit beker

lees ook ...

“Ik wil terug naar het hoogste niveau” is Summe...

De met een surinaams achtergrond Crysencio Summerville die momenteel uitkomt voor de Engelse club Leeds United en het heel goed doet heeft een helder doel en dat is zo snel weer in de hoogste top van ...

Ajax heeft overtuigend gewonnen van Vitesse in de Amsterdam Arena. De Ajacieden wisten met frivolig voetbal en soms zelfs met gemak werden de Vitessenaren aan de kant gezet. Het ene doelpunt was nog mooier dan de andere.

Ajax had duidelijk het betere van het spel, er werd snel hoog druk gezet op de verdediging van Vitesse. De Arnhemmers misten hun gevaarlijke spits Openda, dit was ook duidelijk merkbaar. De snelheid voorin ontbrak bij Vitesse, de spits die toch al aardig wat doelpunten op zijn naam heeft staan.

Sebastian Haller daar en tegen toonden wel scherpte bij Ajax voor in punt van de aanval. Echter openingsdoelpunt kwam op naam van Anthony, die een heerlijke avond beleefde, met zijn mooie acties aan de bal en zijn lichtvoetige loopwerk, resulteerde het al snel in een 1-0 voor Ajax.

De score liep al snel uit tot een 5-0 eindstand. Doelpunten makers deze wedstrijd waren  2-0 en 3-0 Sebastian Haller, 4-0 Tadic en 5-0 weer Anthony.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax wipt Vitesse met gemak uit beker