zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax wint kraker in spannend duel van Feyenoord

lees ook ...

De vrouwenselectie van FC Utrecht vanaf 2023/2024 terug in E...

FC Utrecht treedt met ingang van het seizoen 2023/2024 terug in de Azerion Vrouwen Eredivisie en wel als twaalfde club. Voor de laatste beschikbare plek in deze competitie hebben meerdere betaald voet...

De klassieker Ajax- Feyenoord had een wervelend begin voor Feyenoord. De beginfase had aan de zijde van Ajax een stroperige begin. De Feyenoorders wisten snel gebruik van te maken, in de 8e minuut was het Sinisterra die de 0-1 scoorde voor Feyenoord.

Ajax was wakker geschud en begon pressie uit te oefenen op de verdediging van Feyenoord. Na enkele aanvallen was het in de 21e minuut een goal voor Ajax, na een afstand schot van Ryan Gravenberch kon Feyenoord doelman Ofir Marciano de bal niet klemvast houden, de bal kwam voor de voeten van Haller die vanuit de rebound scoorde, 1-1.

De aanvallen verliepen over en weer van beide partijen. Ajax kwam beter in het spel en probeerde met combinatie voetbal de verdediging van Feyenoord te slechtten. Feyenoord hield goed stand en kon de aanvallen van Ajax pareren. Het was zelfs Feyenoord die na ein de 28e minuut een goal maakt voor Feyenoord, 1-2. Dit was ook de ruststand.

Tweede helft kende een rustig begin. Naar mate de wedstrijd vorderde begon Ajax meer druk uit te oefenen op Feyenoord. Met wervelende aanvallen was het Ajax dan eindelijk gelukt om in de 78e minuut te scoren vanuit een mooie vrije trap van Dusan Tadic.

Ajax had de smaak te pakken en pakte door, en dit resulteerde al snel in een doelpunt van Anthony in de 85e minuut, 3-2. De ontlading was groot in het stadion, de achterstand is door Ajax weggewerkt.

Feyenoord heeft in de laatste minuten de achterstand niet meer kunnen goed maken. Het bleef wel vechten voor iedere meter, en aanvallen opzetten, maar de eindstand bleef 3-2 in het voordeel voor Ajax.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax wint kraker in spannend duel van Feyenoord