zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(1)

Ajax weet ook niet van Emmen te winnen

lees ook ...

Het blijft stil rond NATIO vrouwen selectie

De NATIO vrouwen selectie van Suriname speelt zondag tegen de selectie van Dominica in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion en heel opvallend is dat ook dit keer en weinig of helemal geen informatie geg...

Een fitloos Ajax speelt gelijk tegen Emmen en wel 3-3 bij de voortzetting van de Ere- divisie.

Ajax verloor  eerst van PSV daarna werd er gelijk gespeeld tegen Vitesse, maar wie gedacht had dat Ajax zich flink zou herstellen tegen Emmen kwam totaal bedrogen uit, een slecht gemotiveerde Ajax nam het op tegen Emmen. Op papier had Ajax de beste kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken met een overwinning,  maar op het veld was het Emmen die lakens uideelden en zich niet liet overklassen door Ajax, maar veel tegen gas gaf.Gezien het slechte spel van Ajax , verdiende Emmen meer dan een punt uit de wedstrijd.

Het was Emmen die heel vroeg op eem 1-0 voorsprong kwam door een prachtig genomen vrije trap door Jeroen Veldmate. Ajax werd even wakker door het vroege doelpunt van Emmen en nog geen tien minuten later scoorde Kenneth Taylor de gelijkmaker 1-1,Taylor scoorde daarna ook nog zijn tweede doelpunt van de avond het werd 2-1 voor Ajax en ook Steven Bergwijn pakte zijn doelpunt en tikte het 3de doelpunt erin en toen een ieder in het stadion van Emmen dacht dit wordt lekkere schiettentje voor Ajax, werd het opeens 2-3 en  Emmen bleef geloven in de gelijkmaker die er ook kwam , een voorzet van Mohammed Bouchouari verdween zonder iemand geraakt te hebben in het doel en het toen was 3-3, ondanks het in brengen van Lorenzo Luca, speelde Emmen de wedstrijd lekker uit en was heel blij met het behaalde resultaat, 3-3 de eindstand.PSV verloor ook vrij verrassend van AZ.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax weet ook niet van Emmen te winnen