woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax vs Feyenoord gestaakt bij 0-3 door vuurwerk

lees ook ...

Openbaar Ministerie in Spanje eist 9 jaar cel straf voor Alv...

De 39-jarige oud voetballer van Barcelona en de Nationale selectie van Brazilie Daniel Alves hoorde donderdag een eis van negen jaar straf en een schade vergoeding van 150.000 euro tegen zich na het v...

Een volle en uitverkochte Amsterdam Arena, waar de wedstrijd Ajax vs Feyenoord een echte klassieker beloofde te worden. In een sfeervolle stadion was te merken dat deze wedstrijd ergens om ging.

Vanaf eerste minuut oefende Ajax direct druk uit op Feyenoord er werden de Rotterdammers nauwlijks ruimte geboden om te kunnen opbouwen. Ondanks de hoge druk van Ajax was het in de 9e minuut Santiago Gimenez die een kans effectief verzilverde waardoor Feyenoord op 0-1 kwam te staan. Een domper voor Ajax.

Hoewel Ajax beter spel liet zien, was het wederom Santiago Gimenz diie in de 18e minuut scoorde mede door een fout in de Ajax verdediging.

In de 37e minuut scoorde Igor Paixao genadeloos vanuit een counter de 0-3 voor Feyenoord. Ajax is de kluts kwijt en het vertrouwen daalde.

Tweede heflt gingen de Ajaxcieden fris van start. Dit hebben ze helaas niet kunnen door zetten en de achterstand te kunnen ombuigen. Enkele supporters van Ajax hebben zich van hun slechte zijde laten zien door voorwerpen (vuurwerk) op het veld te gooien.  Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde trijdens deze wedstrijd. Mede hierdoor heeft de scheidsrechter volgens de KNVB protocollen, de wedstrijd gestaakt.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vs Feyenoord gestaakt bij 0-3 door vuurwerk