vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax vrouwen zakelijk langs ADO Den Haag

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

De Ajax vrouwen moesten het vandaag opnemen tegen ADO  Den Haag op sportcomplex De Toekomst. De Amsterdammers moeten blijven winnen om in ieder geval de aansluiting bij de koplopers in de Eredivie te behouden. Ajax staat nummer drie in de poule en ADO Den Haag zevende. 

Ajax weet direct van het begin druk op ADO Den haag uit te oefenen. Dit resulteerde dan ook direct tot kansen. Toch was het ADO Den Haag die als eerst een penalty toegewezen kreeg door foutief handelen van een Ajax verdedigster.

ADO Den Haag weet de penalty niet te verzilveren en bleef de stand 0-0. In de  14e min was het Tiny Hoekstra die Ajax op een voorsprong zetten. Ajax had de betere kansen en trok de wedstrijd naar zich toe in de  34e en 73e minuut was het spits Romeu Leuchter die defintief de wedstrijd bepaalde voor Ajax, 3-0.  De Amsterdammers gaan nu als derde in de poule de winterstop in.

Aanstaande woensdag 20 december speelt Ajax thuis de laatste Champions League wedtrijd van dit jaar tegen Bayern München in de Amsterdam Arena om 21.00.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vrouwen zakelijk langs ADO Den Haag