zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax vrouwen winnen in topwedstrijd van PSV nihil met 1-0

lees ook ...

Xavi Hernandez officieel geen trainer meer van FC Barcelona

De 59-jarige Duitse trainer Hansi Flick wordt de komende week voorgesteld als de nieuwe coach van FC Barcelona en tekent een contract van een jaar met de club met een optie tot verlenging. Flick zi...

De topper Ajax – PSV vrouwen werd gespeeld op het complex van de Toekomst in Amsterdam Zuidoost. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, daar deze rivalen altijd gewaagd zijn aan elkaar. 

De Ajax vrouwen begonnen goed aan de eerste helft, en wisten PSV direct moeilijk te maken. Er werd door de Amsterdammers goede aanvallen opgezet en kansen gecreerd. PSV had daar geen antwoord en kwam nauwlijks van eigen helft. Ajax kon de gecreerde kansen niet direct omzetten in doelpunten, waardoor het lang 0-0 bleef.

PSV bleef voetballen en beet zich in de wedstrijd en gaf de nodige weerstand zoals het  betaamt in zo een top wedstrijd. In de 53e minuut wist Ajax speelster Romée Leuchter te scoren vanuit een vrije trap, links in de bovenhoek van het doel, 1-0. PSV Keepster Lisan Alkemade was kansloos. Dit was tevens ook de eindstand. Het was aantrekkelijke wedstrijd om te zien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vrouwen winnen in topwedstrijd van PSV nihil met 1-0