zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax vrouwen winnen in topwedstrijd van PSV nihil met 1-0

lees ook ...

WK2022UPDATE: Australie voor de tweede keer naar Knock-out f...

De selectie van Australie heeft woensdagmiddag in Qatar voor de tweede keer in een  World Cup geplaatst voor de knock-out fase door met 1-0 te winnen van Denemarken. In de wedstrijd tegen Tunesie w...

De topper Ajax – PSV vrouwen werd gespeeld op het complex van de Toekomst in Amsterdam Zuidoost. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, daar deze rivalen altijd gewaagd zijn aan elkaar. 

De Ajax vrouwen begonnen goed aan de eerste helft, en wisten PSV direct moeilijk te maken. Er werd door de Amsterdammers goede aanvallen opgezet en kansen gecreerd. PSV had daar geen antwoord en kwam nauwlijks van eigen helft. Ajax kon de gecreerde kansen niet direct omzetten in doelpunten, waardoor het lang 0-0 bleef.

PSV bleef voetballen en beet zich in de wedstrijd en gaf de nodige weerstand zoals het  betaamt in zo een top wedstrijd. In de 53e minuut wist Ajax speelster Romée Leuchter te scoren vanuit een vrije trap, links in de bovenhoek van het doel, 1-0. PSV Keepster Lisan Alkemade was kansloos. Dit was tevens ook de eindstand. Het was aantrekkelijke wedstrijd om te zien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vrouwen winnen in topwedstrijd van PSV nihil met 1-0