(0)

Ajax vrouwen winnen halve finale Super Cup van PSV

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De top vier van de ranglijst strijdt om de prestigieuze Eredivisie Cup. Ajax vrouwen hebben de halve finale wedstrijd gespeeld tegen de nummer vier PSV, eb wist een beklonken zege binnen te halen 5-2 winst.

Direct vanaf de start van het duel vertoonde Ajax sterk spel , het was al snel in de tweede minuut Tiny Hoekstra die het doelpunt maakte,1-0. Ajax bleef goed voetballen en door doelpunten van Leuchter, Hoekstra en Chasity Grant wisten de Ajax Vrouwen een riante 4-1-voorsprong op PSV te creeren.  PSV knokte zich goed terug in de wedstrijd en wist de achterstand te verkleinen naar 4-2.

De tweede helft was niet zo goed meer als in de eerste helft. Na rust viel het doelpunt van de Amsterdammers pas in de extra tijd, Elisha Kruize die de score voor haar rekening nam, 5-2.

Volgende week maandag is de return van deze halve finale.