0
(0)

Ajax vrouwen te sterk voor ADO Den Haag

De Engelse club Liverpool die opzoek is naar een opvolger voor de vertrekkende coach Jurgen Klopp heeft zich woensdagochtend officieel aangemeld bij Feyenoord voor trainer Arne Slot. Liverpool ...

De voetbalsters van Ajax hebben de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar een overwinning geboekt op ADO Den Haag, 2-1. Met deze overwinning weten de Ajax Vrouwen hun koppositie in de Pure Energie Eredivisie vast te houden.

Ajax wist als eerst in de wedstrijd een kans te creëren, Chasity Grant schoot van afstand de bal net over.  Het was echter ADO Den Haag die vervolgens de 1-0 op het scorebord wist te zetten, doelpunt kwam op naam van Maartje Looijen.

Tweede helft voerden de Ajax vrouwen de druk op de helft van Ado Den Haag op, di resulteerde in een doelpunt van Ajax zijde. Victoria Pelova wist als eerst het netje te vinden en maakte de gelijkmaker 1-1. Vervolgens was het Stefanie van der Gragt, Oranje international, die vanuit een corner de bal in het doel kopte,   2-1.