dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
5
(1)

Ajax vrouwen overklast vrouwen Feyenoord in klassieker

lees ook ...

Oudvoetballer hoort straf van vier en een half jaar tegen zi...

De 39-jarige oudinternational van Brazilie en de Spaanse ploeg Barcelona hoort een straf van vier jaar tegen zich uitspreken in Spanje nadat hij schuldig werd gevonden voor het verkrachten van een jon...

Het elftal van de vrouwen van Ajax heeft zaterdagmiddag eenvoudig afgerekend met de vrouwen Feyenoord door met de klassieker met 4-0 te winnen.

Onder het toeziend oog van ongeveer 15.000 toeschouwers wonnen de vrouwen van Ajax de wedstrijd tegen de vrouwen van Feyenoord knap met 4-0.Bij Ajax ontbraken Nadine Noordam en Lote Keukelaar, terwijl  bij Feyenoord  de nieuwe aanwinst Ella van Kerkhoven op de bank begon.Ajax -aanvoerder Sherida Spitse zaterdag haar honderste wedstrijd voor Ajax vrouwen. Ajax vrouwen domineerden de 1ste helft, maar wisten toch wel weinig kansen te creeren. Toch kwam Ajax na ongeveer 12 minuten spelen op een  1-0 voorsprong door een prachtig doelpunt van de 16- jarige Lily Yohannes.

In de 2de helft was het Romee Leuhter die Ajax op 2-0 bracht en kort daarna was het Tiny Hoekstra die aantikte voor het 3de doelpunt en het was Chasity Grant die uiteindelijk ervoor zorgde dat het doek voor Feyenoord viel en het 4de doelpunt kwam op haar naam te staan, waardoor Ajax vrouwen verdient met 4-0 de wedstrijd wonnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vrouwen overklast vrouwen Feyenoord in klassieker