9.2 C
0
(0)

Ajax Vrouwen leggen beslag op KNVB beker

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

Door de finale met 2-1  te winnen rekenen de Ajax vrouwen  af  met de vrouwen van PSV

Wat de mannen van Ajax niet konden doen,  is de vrouwen selectie  van Ajax wel gelukt de KNVB beker te winnen van de vrouwen van PSV. De Finale werd in Nijmegen gespeeld.Reeds na 39 minuten spelen was het Nadine Noordam  die  overtuigend Ajax op een 1-0 voorsprong bracht.Maar kort voor rust schoot Amalie Thestrup,  PSV op gelijke hoogte  met Ajax (1-1)

Ajax herpakte zich in de 2de helft en het was Romee Leuhter die het tweede doelpunt op haar naam wist te brengen. Voor Ajax betekent het de vijfde bekerzege.