zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax vrouwen gelijk in klassieker Arena

lees ook ...

Feyenoord wint klassieker in Amsterdam Arena, stap richting ...

In een uitverkochte Amsterdamse Johan Crujff arena stond de klassieker Ajax tegen Feyenoord op het programma. Feyenoord kan bj winst zes punten los komen van Ajax. en een goede stap maken richting t k...

De vrouwen van Ajax hebben voor het eerst een Klassieker in de Johan Cruijff ArenA gespeeld. Dit met een gelijk spel. Tegenstander Feyenoord wist goed weerstand te bieden en creëerde zelfs ook mooie aanvallen. Deze eerste klassieker Ajax – Feyenoord werd in de Johan Cruijff ArenA voor ruim 33.742 supporters gespeeld. dit is tevens een nieuw record.

De toeschouwers die in het stadion waren hebben een leuke en intressante wedstrijd mogen zien. De sfeer in het stadion was goed. Met het geweldige toeschouwers aantal op de tribunes eindigde de strijd tussen de Ajacieden en Feyenoorders zaterdag in 1-1.

Eeste helft was Ajax de betere tegenstander. Hoewel Feyenoord gevaarlijk bleek met counteren. Tweede helft werd er tegen de verhouding in, binnen 5 minuten door Feyenoorder Maxime Bennink gescoord, 0-1. Echter de voorsprong hebben de Rottendammers niet lang kunnen vast houden. Ashleigh Weerden maakte al snel de 1-1. Ajax creëerde nog mogelijkheden om te scoren maar verzuimde in de afronding. Eindstand bleef 1-1.

Door het gelijkspel hebben de Ajax vrouwen inmiddels 5 punten verschil met koploper FC Twente. Feyenoord staat nu zesde in de poule.

Voor velen voetbalsters op het veld is nu een droom werkelijkheid geworden, spelen in de Arena,  driekwart gevuld  met publiek.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vrouwen gelijk in klassieker Arena