woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax vrouwen een zege verwijderd van kampioenschap

lees ook ...

Neymar grote afwezige bij kampioensfeest PSG

De Braziliaanse international en speler van PSG NeymarJr  heeft het afgelopen weekend  weer de aandacht naar zich toe weten te trekken  door te schitteren van afwezigheid op het kampioensfeest van zij...

In de Azerion  vrouwen Eredivisie  heeft  de ploeg van  Ajax de koppositie van Fc Twente overgenomen en is een wedstrijd verwijderd  van  het kampioenschap.

Als het team van trainer Suzanne  Bakker  in de  laatste speelronde van  PEC Zwolle  wint is het kampioenschap  binnen. De vrouwen van Ajax werden in 2018 voor het laatst kampioen.Aanvaller Tiny Hoekstra scoorde 13 doelpunten in 18 wedstrijden. Kay- Lee Sanders, die op 1 mei haar contract verlengde bij Ajax, was in 2018 ook erbij toen Ajax voor het laatst kampioen werd.

Ik hunker na 5 jaar weer naar een kampioenschap  zegt Sanders, die niet kan wachten op.zondag om tegen PEC Zwolle  uit te komen, de spanning  zit er dik in, onze focus is natuurlijk alleen gericht op.zondag.Helaas hebben de mannen  het op alle fronten laten afweten dit seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vrouwen een zege verwijderd van kampioenschap