zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ajax verliest arbitragezaak van Tagliafico’s agent

lees ook ...

Francesco Farioli nieuwe trainer Ajax

De 35-jarige Francesco Farioli wordt binnenkort voorgesteld als de nieuwe trainer van de Nederlandse club Ajax nadat het bestuur van de club en de trainer een akkoord hebben bereikt. Nu Ajax en...

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet betalen.

Nicolas speelde tussen 2018 en 2023 voor Ajax. Zijn zaakwaarnemer profiteerde van het verblijf van de Argentijnse linksback, die zijn contract na zijn komst naar Amsterdam liefst 2 keer opgewaardeerd zag worden. Bij al die contractdeals streek Schlieper een commissie op. waarover uiteindelijk een geschil ontstond met Ajax. In 2022 werd Nicolas verkocht aan Olympic Lyon.

Ajax draaide in 2018/19 een van de beste seizoenen uit de clubhistorie en Overmars wilde de dragende krachten uit het succeselftal   van Erik Ten Hag zoveel mogelijk behouden, Daarom werd Nicolas in een de zomer van 2019 een nieuw contract aangeboden, met daarbij opnieuw een aantrekkelijke commissie voor Schlieper en ditmaal een bedrag van 500.000 euro.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax verliest arbitragezaak van Tagliafico's agent