donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Ajax vangt ook bot bij Argentijnse trainer

lees ook ...

” Dan ga ik ergens anders prijzen winnen als ze me nie...

De Nederlandse trainer Erik Ten Hag snoerde de mond van een ieder zaterdag door het winnen van de FA Cup en wel met 2-1 van aartsrivaal Manchester City de huidige kampioen in de Premier League. ...

Na het ontslag van Alfred Schreuder is de leiding van Ajax naarstig opzoek naar een nieuwe trainer en probeerde het bij de Argentijnse coach Marcelo Gallardo.

De 47-jarige Marcelo Gallardo heeft Ajax vriendelijk bedankt voor uw interesse in hem om Schreuder op te volgen bij Ajax. Gallardo wordt vooral geprezen om zijn tachtische kennis.Hij genoot veel succes als trainer van River Plate met wie hij in 8 jaar maar liefst 14 hoofdprijzen won. Hij is een bewonderaar van de speelstijl van Pep Guardiola en Marcelo Bielsa. Eerder plotse Ajax de bondscoach van Kroatie, Zlatko Dlic, maar die blijft liever bondscoach van Kroatie. Ajax blijft zoeken naar een opvolger van Schreuder totdan blijft Heitinga interim- coach van Ajax, die het in zijn eerste optreden niet onaardig deed,  Ajax  won na lange tijd weereens een wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vangt ook bot bij Argentijnse trainer