woensdag 24 april 2024
29 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

Ajax vangt ook bot bij Argentijnse trainer

lees ook ...

NBA Philadelphia plaatst zich voor de Play-offs

De Philadelphia 76ers heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de NBA Play-offs door de 105-104 overwinning op Miami Heat. Een nagelbijter wedstrijd heeft de 76ers zich alsnog weten te plaat...

Na het ontslag van Alfred Schreuder is de leiding van Ajax naarstig opzoek naar een nieuwe trainer en probeerde het bij de Argentijnse coach Marcelo Gallardo.

De 47-jarige Marcelo Gallardo heeft Ajax vriendelijk bedankt voor uw interesse in hem om Schreuder op te volgen bij Ajax. Gallardo wordt vooral geprezen om zijn tachtische kennis.Hij genoot veel succes als trainer van River Plate met wie hij in 8 jaar maar liefst 14 hoofdprijzen won. Hij is een bewonderaar van de speelstijl van Pep Guardiola en Marcelo Bielsa. Eerder plotse Ajax de bondscoach van Kroatie, Zlatko Dlic, maar die blijft liever bondscoach van Kroatie. Ajax blijft zoeken naar een opvolger van Schreuder totdan blijft Heitinga interim- coach van Ajax, die het in zijn eerste optreden niet onaardig deed,  Ajax  won na lange tijd weereens een wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vangt ook bot bij Argentijnse trainer