dinsdag 28 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
5
(1)

Ajax vangt ook bot bij Argentijnse trainer

lees ook ...

Natio krijgt ondanks verlies warm applaus van publiek

Ondanks het verlies van Natio Suriname  heeft het publiek de spelers een warm applaus gegeven na de wedstrijd. Het goed opgekomen publiek heeft Natio gedurende de 90 minuten de volle ondersteuning geg...

Na het ontslag van Alfred Schreuder is de leiding van Ajax naarstig opzoek naar een nieuwe trainer en probeerde het bij de Argentijnse coach Marcelo Gallardo.

De 47-jarige Marcelo Gallardo heeft Ajax vriendelijk bedankt voor uw interesse in hem om Schreuder op te volgen bij Ajax. Gallardo wordt vooral geprezen om zijn tachtische kennis.Hij genoot veel succes als trainer van River Plate met wie hij in 8 jaar maar liefst 14 hoofdprijzen won. Hij is een bewonderaar van de speelstijl van Pep Guardiola en Marcelo Bielsa. Eerder plotse Ajax de bondscoach van Kroatie, Zlatko Dlic, maar die blijft liever bondscoach van Kroatie. Ajax blijft zoeken naar een opvolger van Schreuder totdan blijft Heitinga interim- coach van Ajax, die het in zijn eerste optreden niet onaardig deed,  Ajax  won na lange tijd weereens een wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAjax vangt ook bot bij Argentijnse trainer