maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

ACMilan wil proberen Zlatan Ibrahimovic nog een jaar te laten tekenen

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Penaltyseries ingroepsfase WK 2026

De FIFA overweegt om vanaf het WK van 2026 penaltyseries te introduceren in de groepsfase met als doel bonuspunten te verdienen wanneer een wedstrijd gelijk geeindigd . Tijdens het WK van 2026 dat ...

De 40- jarige Zlatan is vanaf 30 juni transfervrij en mag dus voor een ander club kiezen maar ACMilan wil de veteraan ervan overtuigen nog een jaar te laten  voetballen voor de club

De komende week zal een delegatie van ACMilan een persoonlijk gesprek  hebben met Zlatan en hem uitleggen dat ondanks zijn leeftijd hij nog van waarde kan zijn voor de club.Zlatan werd het afgelopen seizoen kampioen van Italie met ACMilan,alhoewel hij de laatste wedstrijden geblesseerd was, heeft Zlatan een belangrijk aandeel geleverd aan het succes van ACMilan en dat de ploeg na jaren weer in de Championsleague mag uitkomen.

Zlatan zelf zou zijn voetbalschoenen graag willen ophangen omdat hij het afgelopen seizoen zo weinig wedstrijden heeft gespeeld en wel 23 en maar 8 doelpunten scoorde en dat vind hij heel weinig, verder raakte hij ook vaker geblesseerd en is nu weer geblesseerd voor ongeveer 7 maanden desondanks willen  het bestuur en trainer  Maldini hem toch erbij hebben in de spelersgroep.

Zlatan heeft eerder gespeeld voor Manchester United en LA Galaxy en keerde twee jaar terug bij ACMilan en precies na 10 jaar wint hij weer de Serie A met ACMilan.Coach Maldini heeft ook een persoonlijk gesprek met hem gehad en verwacht dat de komende week meer duidelijkheid zijn rond de speler Zlatan als hij blijft of niet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportACMilan wil proberen Zlatan Ibrahimovic nog een jaar te laten tekenen