vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Achtste zege op rij voor Milwaukee Bucks in de NBA

lees ook ...

EK2024/ Duitsland wint moeizaam van Hongarije

De selectie van Duitsland heeft de overwinning tegen Hongarije niet makkelijk gekregen daar de Hongaren veel tegenstand boden maar toch met 0-2 de wedstrijd verloren. Dat Hongarije zich niet zo...

De ploeg van de Milwaukee Buks heeft maandagavond hun achtste wedstrijd op rij kunnen winnen in de NBA

Giannis Antetokounmpo, de superster van de Milwaukee Bucks leidde met zijn 27 punten zijn ploeg  naar een 127-108 overwinning op de Portland Trail Blazers. Brook Lopez leverde ook een geweldige bijdrage met zijn 27 punten. Voor de Milwaukee Bucks was het hun 8ste overwinning op rij.

Golden State Warriors winnen zonder sterspeler Curry

Ondanks de afwezigheid van hun sterspeler Stephen Curry, die vanwege een opgelopen knieblessure voor enkele weken is uitgeschakeld, wist de ploeg een 141-114 winst te boeken op het team van de Oklahoma City Thunder.Klay Thompson leidde de titelverdediger mede door zijn 12 threepointers naar de ruime overwinning.Thompson scoorde een totaal van 42 punten ,  met zijn 12 rake three pointers werd hij de 2de speler na Curry die er in meerdere duel in slaagde 12 of meer threepointers te produceren.Thompson is de recordhouder met 14 threepointers in een wedstrijd, een prestatie die hij in 2018 leverde.

Koploper  Boston Celtics blijft winnen

De ploeg van de Boston Celtics, de koploper in Eastern Conference wist ook maandagavond de ploeg van de Detroit Pistons aan haar zegekar te binden en won met 111-91. Jayson Tatum wist ook in deze wedstrijd zijn stempel te drukken met 34 punten , 11 rebounds en 6 assists. Tatum was al eerder in de wedstrijden tegen Detroit goed voor 30 punten of meer. De Boston Celtics zijn de best presterende ploeg momenteel in de NBA met 38 overwinningen en 16 nederlagen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAchtste zege op rij voor Milwaukee Bucks in de NBA