maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

ABOP-jongerenbestuur Brokopondo doneert sportmateriaal

lees ook ...

“EL Clasico of the season” in de LA Liga Barcelo...

'' EL CLASICO" of the Season" zo wordt de wedstrijd van zondagmiddag tussen koploper in de LA Liga Barcelona  en Real Madrid bestempeld Barcelona is de koploper in de LA Liga met 65 punten , terwij...

Het jongerenbestuur van ABOP Brokopondo heeft in de afgelopen maanden verschillende delen van het district bezocht. Zij zijn zich ervan bewust dat er veel sporttalent in dit gebied rondloopt en dat sport een belangrijke enabler van duurzame ontwikkeling is. Sport bevordert tolerantie, respect en levert een bijdrage aan doelstellingen op het gebied van onderwijs.

De oriëntatiebezoeken hebben erin geresulteerd dat sportmateriaal aan de jongeren van het dorp Asigron en aan de vijf dorpen in Bataliba is gedoneerd. Het gaat om sporttenues voor zowel het slagbal- en het voetbalteam van de dorpen, voetballen, fluiten, tennisballen, slagplanken en brush cutters voor onderhoud van de sportvelden, zoals die van Asigron.

De jongeren van het district hebben positief gereageerd op het gebaar van het jongerenbestuur. Ook ouders in het dorp zijn positief gesteld over de manier hoe het bestuur zijn best doet om de jongeren van de nodige materialen te voorzien. Het ABOP-jongerenbestuur Brokopondo hoopt ook in de toekomst een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de sportsector in het district.

Bij de overhandiging waren aanwezig ABOP-DNA-lid Sampie Edgar, de voorzitter jongerenbestuur Brokopondo Biorgha Klassie, voorzitter commissie Sport ABOP Brokopondo Rivaldo Finisie en de leden van het Jongerenbestuur Brokopondo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportABOP-jongerenbestuur Brokopondo doneert sportmateriaal