woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

” A must win voor Arsenal in de Premier League “

lees ook ...

NBA Play-off New York Knicks en Denver Nuggets winnen hun e...

In de eerste play-off van de Western Conference in de NBA stonden zaterdagavond letterlijk en figurrlijk twee grote figuren tegenover elkaar Nikola Jokic en Lebron James en de Denver Nuggets deelden d...

De koploper in de  Premier League  Arsenal speelt woensdag een ” must win ” wedstrijd  tegen Manchester City om het kampioenschap in  de Premier League.

Arenal is de koploper  met  75 punten en Manchester City op de 2de plaats  met 70 punten  met 2 wedstrijden minder gespeeld dan Arsenal.Na het dramatisch gelijkspel het afgelopen weekend  tegen  Southampton, waarbij Arsenal  pas in de laatste minuten een 1-3 achterstand  kon om toveren in een 3-3 eindstand. Arsenal verplicht zichzelf om te winnen, geen gelijkspel  noch  een nederlaag als ze na 17 jaar weer kampioen willen  worden in de Premier League.

Manchester City  die 70 punten heeft en 2 wedstrijden minder  heeft gespeeld dan Arsenal  kan een overwinning best wel gebruiken om dichtbij  het kampioenschap te komen en  zo Arsenal proberen  te verhinderen kampioen  te worden.Manchester City  weet wat het betekent bij een verlies of gelijkspel dat de kansen kleiner worden om alsnog het kampioenschap te veroveren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" A must win voor Arsenal in de Premier League "